Voiko olla masentavampaa näkyä kuin Tampereen Stockmannin levyosasto tähän aikaan vuodesta? Mitään ei löydy, vaikka lahjakortin omistaisi ja on vähän niin kuin pakko käyttää se kyseiseen tavarataloon. Minnepä muualle sitä suunnistaisi kuin levy-ja leffapuolelle. Vaan ei kun ei. Astelen itsevarmasti p-kirjaimen kohdalle. Portisheadiahan täältä on pakko löytyä, on se sen verran hypetetty ja vielä vanha yhtye. EI. Seuraavaksi katson suomalaiselta puolelta Kiki Pauta. EI. Sitten taas ulkomaisten puolelle M.I.A:aa haeskelemaan. EI. Tässä vaiheessa en enää edes yritä tosissani, mutta kai se nyt on vilkaistava - katsahdan sivusilmällä s-osastoa. Ei, ei Spoonia ja mahtiplättyä Ga Ga Ga Ga Ga. Mieleeni ponnahtaa, että voisin ottaa tuosta The Killersin uusimman. Mutta se tuntuu jostain syystä epätoivoiselta ratkaisulta. Siitä levystä kun en ole vielä kunnolla selkoa saanut. Saapa kehua sitä niin paljon kuin sielu sietää, että muuttaisin käsitystä bändin uusimmasta tuotoksesta!Nauru

    <-The Last Shadow Puppetsin viime vuoden tekele

Eräässä levykaupassa viitattiin kuitenkin nyt viikonloppuna alkavaan levyaleen. Se olisi kuulemma alkamassa noin viikon päästä. Mahti homma! Sittenpä luotan siihen, että Stockakin pimittää levyjä takahuoneessaan siihen asti!

 

Tämän vuoden Rumba-äänestyksessä unohdin mainita kaksi mielestäni parasta levyä vuodelta 2008 - The Dø: A Mouthful ja Arctic Monkeysista tutun veijarin Alex Turnerin ja The Rascalsin Miles Kanen  The Last Shadow Puppets: The Age Of the Understatement. Jokseenkin järkyttävää, toivottavasti muut ovat äänestäneet noita sitäkin enemmän.

 

 

********************************

MIKÄ ON VUONNA 2008 PARAS HANKKIMASI LEVY? ODOTATKO JOTAIN TIETTYÄ LEVYÄ ILMESTYVÄKSI TÄNÄ VUONNA?