Nyt on taas iskenyt kauhea Muse-kuume. Se, että iskee tietyin säännöllisin väliajoin johonkin tiettyyn bändiin liittyvä hysteria ei sinänsä ole mitään poikkeavaa omalla kohdallani, mutta se voi olla muille ihmisille rasittavaa. Ensinnäkin, nimenomaisen yhtyeen musiikkia on pakko kuunnella kuulokkeilla 24h. Sitten otetaan esille kaikki bändiä sivuavat lehtijutut, levitetään ne ympäriinsä ja laitetaan liikkuvaa kuvaa tv:seen eli tässä tapauksessa kaksi Muse-dvd:tä vuorottelevat.

Kuumeeni kohokohdassa olen herkässä tilassa ja itkeskelen Unintended:ille ja Hoodoolle (!?). Tähän vaiheeseen kuuluu myös ulvominen - "Miksi missasin Musen Suomen keikan?" ja totta kai suunnittelua matkaamisesta ulkomaille Musen keikoille.  Rahakukkaron nyörit on myös syytä pitää tiukassa, koska tässä vaiheessa, jos vain internetyhteys on lähellä, tulee tehtyä ns. turhia faniostoksia netistä.

Krapulatila on vain liian kamala. Ei halua taas koskea noin kolmeen kuukauteen koko bändin tuotantoon.  Ja sitten tulevat ne nettikaupoista tilatut tavarat.

p.s. Ylioppilaskirjoitukset ovat keskeyttäneet pieneksi hetkeksi kirjoitteluni - rääkkään sen sijaan korviani saksankielisellä musiikilla. Olen jo kehittänyt pysyvän pelkotilan Rammstein "Spieluhr":ia kohtaan. Puhumattakaan niistä järkyttävistä Heinz Rudolf Kunze -iskelmistä.

Päivän taidokkaimmat:

Von Hertzen Brothers - "Spanish 411"

->Jotain aivan muuta kuin Hertzenin veljeksiltä on tottunut kuulemaan. Luvassa espanjalaista kitaraa itämaisin vaikuttein. Kappale löytyy totta kai bändin uudelta levyltä "Love Remains The Same".

Kotiteollisuus - "Kevät"

Kipale on varsinainen huumoripläjäys. Se tyyli, millä "Hakaniemen rantaan" lauletaan. Ai että. Kotiteollisuus taisi siirtyä nyt huumoribändien kastiin.